26.12.2009

PF od našich odchovanců......   všem moc děkujeme .......

     

....napadal nám sníh a broučkové si ho moc užívají ......Fleck a Falco

     

za fotky děkuji Andree a Martě

7.12.2009

Malé shrnutí: Fanny - Gee - běhá agility a i přes svůj poměrně mladinký věk, má dobré výsledky, V srpnu se zůčastnila dvou závodu v kategorii baby a 2x 1. místo, v listopadu v kategorii začátečníků 1. místo agility, 1. místo jumping, celkově 1. místo. Gratulujeme.

 

 pár fotek Gee http://canis-sport.rajce.net/Fotky_Ge

6.12.2009

Klubové závody agility - Zef - 3. místo, gratulujeme.

5.12.2009

Dnes jsme s Bonnií a Gasprem vyrazili na Barborkowu wystavu v Nowe Rude v Polsku. Borderek přihlášeno poměrně málo, hojná učast českých zástupců. Gasper ve třídě dorostu VN2 a Bonnie ve třídě pracovní BD1.

29.11.2009

Dnešní den slaví své druhé narozeniny vrh "E", takže Zefovi, Enigmě, Energi, Elišce i Elisabeth moc gratulujeme a přejeme hodně krásných psích radosti.

21.11.2009

Dnes byl pro naše odchovance úspěšný den, Enďa ( Enigma ) a Zef ( Ezechiel ) úspěšně složili zkoušku ZOP a Feebee zkoušku ZZO. Všem chlupáčům gratulujeme.

11.11.2009

Dnes nám dorazilo několik fotek Falca z Polska. Jak je vidět, Falco je velice aktivní pes, věnuje se fresbee a sportovnímu výcviku. Jak mi Marta prozradila, chystají se i na výstavu. Budeme držet pacičky.

  

  

7.11.2009

Mezinárodní výstava Praha - Gasper má za sebou svoji výstavní premiéru, ve třídě štěňat dostal známku VN s velmi krásným posudkem, pořadí se prý v této třídě nezadává :-(, Ve třídě mladých se poprvé předvedl Fleck, který dostal známku V ( 6 v pořadí ). V té konkurenci ( 12 psů ) krásné, gratulujeme. Také se za námi přijela podívat Fany ( Geere ) a panička od Freny, ale bohužel sama. Také jsme se zde sešli s kamarádkou Ivetou a  Rickym ze Zlína. Konečně jsme se po tak dlouhé době viděli.

1.11.2009

Rodinka dnes ve školce - opět se sešla prima parta ústecko-teplických borderek...........  Na fotkách je Bonnie, Zef, Enigma, Gasper a spol.

 

31.10.2009

Enigma dnes splnila podmínky chovnosti - na bonitaci ve Slaném byla uchovněna. Gratulujeme.

22.10.2009

První fotky štěňátek v novém domově: Geronimo - je vidět, že se má báječně

 

Gwendolyn Gia - šťastná to fena ......

 

a také přišlo pár fotek od Feebee, která si užívala dovolenou u moře.....

 

18.10.2009

Cindy vyhrála soutěž IHT  1 v pasení v Podkosti. A 3.-4.10.obsadila v IHT 1 - 6. místo - Vysoký Újezd. Agátě i Limce gratulujeme. Jen pro zajímavost, Agáta Limě ( Cindy ) pořídila  ovečky domů, protože jí to moc baví.

11.10.2009

Poslední flyballový turnaj letošní sezóny - Rychlejší než vítr - Mělník - Bonďa se Zefem a samozřejmě s Lavinou zaběhli skvělý čas 17,88 s a obsadili krásné 2. místo v turnaji. Přijela se za námi podívat Eliška - Ellis a také mi přišla prima sms, že Energi splnila zkoušku ZZO. Moc gratulujeme a přejeme hodně dalších úspěšných zkoušek. A začátkem října složil Cash zkoušku OB-Z, i jemu moc gratulujeme.

25.9.2009

Všechna štěňátka jsou již ve svých nových domovech. Přejeme jim hodně krásných psích zážitků, hodné páníky a plné misky dobrot.

poslední foto před odjezdem

 

23.9.2009

Dnes slaví Arinka své 11. narozeniny. Přejeme ji hodně šťastných dní po našem boku a plno bláznivých psích zážitků. Tento den také oslavil své 3. narozeniny Draco Lusika, i jemu přejeme všechno nej, nej....

12.9.2009

Fleck a Freny byli na krajské výstvě v Liberci a oba shodně dostali známku VN2. Z Freny se stala krásná psí slečna. Oběma prckům gratulujeme.

6.9.2009

Mistrovství republiky ve flyballu - Mladá Boleslav - Bonnie a Zef spolu s Lavinou se stali MISTŘI REPUBLIKY !!!!!

5.9.2009

Dnes slaví svůj velký den, již 7 v pořadí, naši odchovanci z vrhu B a tudíš i naše Bonninka. Všem přejeme hodně zdraví a plno pohybu a krásných dní se svými páníčky. Bondě, přeju ti hodně štěstí i při zítřejším turnaji na mistrovství republiky ve flyballu.

24.8.2009

Tak to jsem já, Gasper, nový člen smečky. Dnes jsem byl s mladší paničkou Luckou, babčou Arinkou a kamarádem na hlídání Gogem u vody. To bylo žůžo, moc se mi to líbilo. Asi jednou budu kachna.

  

další fotky zde

22.-.23.8.2009

Flyballový turnaj HAPPY MÍČEK Litoměřice: Bonnie a Zef spolu s Lavinou obsadili 2. místo v I. divizi.

A jedna horká novinka: včera k nám do smečky přišel nový medvídek - hnědý bordeří pejsek Gasper - Artusch od Appaloosek ( Crazy Brown Gasko prim x Arushka Plume Hardy Horde ). Více o něm již brzy.

18.8.2009

Smutná zpráva - dnes v noci nás navždy opustila naše Kendy - Coudy Lusika. Při silné vichřici a velké bouřce se lekla a její krátký život ukončil vlak. Kendy, nikdy na tebe nezapomeneme.

15.-16.8.2009

Flyballový turnaj Vídeň - Rakousko: Bonnie spolu se Zefem a Lavinou vyhráli turnaj ve Wientale.

3.8.2009

první fotky štěňátek

  

2.8.2009

Otevřené mistrovství BCCCZ ve flyballu Brno: Bonnie a Zef s Lavinou obsadili krásné 2. místo.

1.8.2009

Klubová výstava BCCCZ Brno: Fleck a Feebee - N, oba třída dorostu. Posuzoval anglický rozhodčí, který oběma napsal velmi hezké posudky. V tom strašném parnu došlo i na procházku a hlavně koupání. Na fotkách je i Elton ( vrh E ), který s námi jel na závody.

 

1.8.2009

Dnes ráno jsme se konečně dočkali a Aine  porodila 6 zdravých štěňátek! Jsou to  4 fenky (3 černobílé, 1 bluemerle) a 2 pejsci(1 černobílý a 1 bluemerle).

A v sekci "Školka pro štěňátka" přibyl nový plakátek, který si můžete i stáhnout a umístit na své stránky. 

21.7.2009

Jen pro zajímavost, Arinka už nosí aporty, snaží se zase válet ve všem voňavým a sežrat vše na co přijde. Takže po psychické stránce je v pohodě. Jizvy na bříšku jsou ošklivé (alespoň z mého pohledu), ale dobře se hojí, v úterý jí čeká vyndání stehů a pak už začne nový život. Aine si užívá posledních dní s mimčama v bříšku, příští týden by se již měli prckové narodit.

16.7.2009

Arinka si dnes prodělala trošku delší operaci, než jsme původně plánovali. Byla na kastraci, kvůli svým problémům, ale do toho se ještě objevily nádory na mléčné žláze a k tomu všemu kýla. Zatím je v pořádku, dostala injekce proti bolestem, tak doufáme, že to tak i zůstane. Má na sobě krásné " tričko " a je v něm jako laň. Fakt nevím, kde při vážení před operací vzala 22,7 kg. Holt je to pořádná fena, která celý život běhala - prý má vymakaný svaly :-)

A fotky z psího festivalu 12.7. aneb když si synáček myslí, že přepere mamču ....... Bonnie a Fleck

 

16.7.2009

Pro všechny zájemce, Aine  L. je nakrytá, předpokládaný termín porodu je 29 července.

28.6.2009

Dnes se v Letňanech konal turnaj sladkých nadějí - závody ve flyballu. Bonďa se ho bohužel díky hárání nemohla zůčastnit a tak ji v Lavině zastoupil Darth ( Draco L. ) a spolu se Zefem ( Ezechiel L. ) vyběhali s lavinou 2. místo. Oběma klukům moc gratulujeme. Dartika to byl první turnaj a zvládl ho na jedničku. Turnaje se zúčastnila i Barleta , která si vyběhala se svým družstvem 1. místo a Enigma, která běhala jako začátečník ve dvojicích  a skončila na 4. místě.

21.6.2009

Krajská výstava psů Trmice: Fleck - třída štěňat - VN1, Frenny - VN2 a Frixie - VN1 - ve třídě štěňat, Enigma - VD - mezitřída, Ezechiel - V2 - mezitřída. Arinka a Boninka se bohužel nezúčastnily, protože obě hárají. Mlaďochům děkujeme za krásné předvedení.

 

více foto zde od Andrei

20.6.2009

Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav: Fleck - třída štěňat - VN2, Enigma - třída střední - V1 CAC, oběma moc gratulujeme.

 

více foto zde od Andrei

19.6.2009

Fleckůva první návštěva flyballu - mohl si to i vyzkoušet. Třeba jednou bude stejně praštěný jako jeho maminka.

    

8.6.2009

V sobotu a neděli jsme byli s Bonnii a Zefem ( Ezechiel ) na dvoudenním turnaji ve flyballu v německém Weidenu. I při nepříznivém počasí si vyběhali s Lavinou vítěze turnaje.

 

1.6.2009

Dnes jsme nakryli Aine Lusika s Gogem (Detania Victory ). Předpokládané narození štěňátek je konec července, odběr v druhé polovině září. U štěňátek očekáváme kromě blue merle zbarvení i modrou.

24.5.2009

Nové fotky: Enigma při tréninku agility

 

23.5.2009

Mezinárodní výstava psů v Litoměřicích: Fleck For Fun - tř. štěňat - VN1, Feebee - tř. štěňat - VN1, Energi - tř. mladých - V1 ( titul CACJ ji pan rozhodčí nezadal, prý má světlé oko :-(  ). Jinak všichni tři obdrželi velice krásné posudky, zárověň děkuji Míše Úlovcové za předvedení Feebee ( zrovna jsem byla v jiném kruhu s Merlinem - V2 res. CAC. australský ovčák ).

Fleck: 4 měsíční pes, správný formát, výrazná samčí hlava, na své stáří velmi dobře anatomicky stavěný, se správným úhlením i pohybem

 

foto: Andrea Soldánová

18.5.2009

Vyšetření očí na PRA CEA - MVDr. Beránek - čtvrtek 28.5.2009 od 18:00 hodin v areálu kynologického klubu Trmice. Kdo má zájem, dejte mi vědět.

9.-10.5.2009

Mezinárodní turnaj ve flyballu - Eager´s Cup, poprvé se na turnaji předvedl i Zef ( Ezechiel ) společně s mamkou Bonnii a taťkou Eltonem ve společném družstvu Lavina. Lavině turnaj opravdu vyšel a i přes nepatrné chybičky ho celý vyhrála. Turnaje se zúčastnila i Barleta za Plzeňské družstvo Pilsen F.A.S.T., kteří skončili na 3. místě ve II. divizi.

 

8.5.2009

Klubová výstavy KCHMPP  v Mladé Boleslavi: Arina - tř. veteránů - V2, Gogo ( vrh F ) - tř. pracovní - V1, CAC. Na výstavu se přijela podívat Fany, moc krásná a velice temperamentní psí holčička. Foto ( děkuji Jenifer ) - Fany Lusika a Detania Victory.

 

2.5.2009

Mezinárodní výstava Praha - Energi tř. mladých - V2, velice dobře obsazená třída. Na výstavu se přijel podívat i Fleck, který se tam sešel s taťkou Gogem ( tř. pracovní V1, CAC ).  Přihlásili jsme i Merlina (austrl. ovčák ), kdy ve tř. otevřené získal V3.

 

25.4.2009

Dnes jsme vyrazily s Arinkou a Vlaďka s Gogem ( Detania Victory - vrh F ) na mezinárodní výstavu do Opole ( Polsko ). Jaké bylo překvapení, když jsem si v katalogu přečetla, že ve třídě pracovních je přihlášená i Cindy Lusika. Prima setkání s Agátou a Cindy. Výstava byla pěkná, dobře organizovaná, krásné slunečné počasí a hlavně kruhy venku na trávě. Gogo ve třídě pracovní - V1, CWC, Cindy Lusika třída pracovní - V1, CWC  a Arina V1, nejlepší veterán.

 

24.4.2009

Dnes dorazily průkazy původu pro štěňátka F. Některým je předám osobně, ostatním je zašlu doporučeně poštou.

23.4.2009

Dnes dorazilo pár fotek Frenny, prý se má moc dobře a vede spokojený psí život.

 

18.4.2009

Chlumecký lvíček - agility závody a malé rodinné setkání. Draco byl závodit ( agility - 11. místo, zkouška a jumping - disk ) a prťata F ( Frixie, Feebee a Fleck ) mu byli držet pacičky. Ale jak je vidět, moc tomu nedali, protože neměli čas....

 

za fotky děkujeme Andree ( Fleck )

15.4.2009

Velikonoční prázdniny na Šumavě v Zadově. Počasí nám přálo, parta byla úžasná, chlupatý holky byly moc spokojené.

 

3.4.2009

Dnes jsou tomu právě 4 roky, co se na svět prodral vrh čtyř fenek a jednoho psího rošťáka a všichni začínají na písmenko C. Proto jim všem přejeme hodně hodně zdravíčka, hodné lidičky kolem sebe, spoustu dobrůtek a šťastný psí život. Zvlášťní gratulace patří naší Kendynce, za to, jakou milou společnicí je pro našeho tátu. Ať ti to dlouho vydrží :-)

21.3.2009

možná první jarní den ..... a na mamču při tréninku se přijela podívat Feebee

 

16.3.2009

v nových domovech .....

 Fleck  

Frixie

Feebee

14.3.2009

Ve čtvrtek opustily náš domov Frixie a Feebee, v pátek odjeli Fany, Frenny a Fleck a dnes se dočkal i Falco. Podle zpráv dorazili do svých nových domovů všichni v pořádku, doma se mají čile k světu a začínají ukazovat svým novým páníčkům, co je borderka zač. Přejeme jim hodně štěstí, zdraví a plnou misku, hodně zábavy a zajímavých věcí na zkoumání.

9.3.2009

zítra bublinky čeká velký den, dostanou od paní doktorky žihadýlka. To proto, aby byli zdraví a identifikovaný čipem. Již všechna štěňátka jsou zadaná a ve čtvrtek, v pátek a v sobotu se rozjedou do svých nových domovů.

24.2.2009

Prckové už půjdou za pár dní do nových domovů, ale Falco stále ještě na svého budoucího pána čeká. Určitě bude dobrým společníkem jak sportovně založeným lidem, tak i třeba na canisterapii.

PS: i Falco již našel své nové páníky.

 

18.2.2009

Náš odchovanec Cash se stal dvojnásobným tatínkem, kdy mu dvě nevěsty porodily 9 a 8 štěňátek. Pyšnému taťkovi gratulujeme.

4.2.2009

přidány nové fotky štěňátek - sekce aktuální vrh.

18.1.2009

Ahoj, už jsme na světě. Je nás 7, 3 psi a 4 feny. Jeden pejsek a fenka jsou černobílý a ostatní jsme blue merle po taťkovi. Více o nás se dozvíte v sekci štěňata - aktuální vrh.

 

3.1.2009

Tak už se nám to krátí, Bonďa funí jak lokomotiva, přibrala 6 kg. 7.1. byla opět na sonu a paní doktorka viděla 8 mrňousků. Všem bili srdíčka a prý jsou v pořádku. No, snad se moc nespletla. V pátek 16.1. je první termín porodu, takže jakmile prckové spatří světlo světa, ihned to bude na stránkách. Držte nám palečky.

4.1.2009

Novoroční procházka s hafíkama, přišli štěňátka ze školky a Zefík. Byla to krásná procházka zasněženou krajinou přes Větruši k Vaňovským vodopádům. Další velkou procházku plánujeme na velikonoce - rozhledna Varhošť.

 

výběr: ... jak si procházku užívaly naše holky...

.

více foto: http://www.andrea.soldan.cz/4_1_09_NovorocniProchazka/thumb.html

3.1.2009

Dnes jsme měli první trénink flyballu, ale Bonďa se už nezúčastnila. Taky doma pěkně brečela.

Odpoledne při cestě domů se zastavil Dártík - Draco se svými páníčnky. Musel se nám zase ukázat jak vyrostl. Byli jsme na společné procházce, ale bohužel nám došla baterie ve foťáku a tak nemáme žádnou fotku. Sand někdy příště.

24.12.2008

Radostná zpráva od Ježíška - Bonninka je nakrytá, včerejší ultrazvuk to potvrdil.

Přejeme všem našim odchovancům i jejích páníčkům, krásné prožití vánočních svátků, hodně pohody, radosti a zdraví a plno krásných zážitků.

7.12.2008

Setkání s Eliškou ( Ellis ) v Bohušovicích n/O. kromě maminy Bonnie nemohl na společné procházce po nábřeží chybět ani zef ( Ezechiel ) a babička Arinka. Z Elišky vyrostla pěkná psí slečna a její nevinný kukuč jí vydržel až dosud.

29.11.2008

Dnes slaví svůj první velký den nejmladší z rodu Lusika "E" -čka. Všem dorostencům  blahopřejeme a přejeme mnoho krásných dní po boku svých páníčků.

22.11.2008

Bonnie byla 20. a 22. 11. na krytí, které proběhlo bez problémů. Pokud se opravdu vše zadařilo, štěňatka se narodí kolem 18. ledna. Více budeme vědět o vánocích.

 

15.11.2008

Mezinárodní výstava Praha - Energi - tř. mladých - V1 CAJC ( v konkurenci 14 fen ). Velká gratulace byla již na místě, ale ještě jedna dodatečná.

9.11.2008

Bonnie začala hárat, kolem 20.11. pojedeme na krytí. Black Rose dnes splnila další zkoušku - FPr1, gratulujeme.

28.10.2008

Black Rose dnes složila zkoušku ZPU1, gratulujeme.

26.10.2008

Dnešní milá zpráva - Cash splnil zkoušku ZPU1, gratulujeme. Též přišly Cashovi výsledky testu MDR1 N/N ( normal ).

24.10.2008

Seznamovací odpoledne na cvičáku.

 

23.10.2008

Dnes do naší smečky přišel nový člen - Merlin - dvouletý australský ovčák. Merlin je pohodář, doma se seznámil i s Rábelkou - naší kočkou. Jestli se mu stýská, tak to  vůbec nedává najevo. Ihned se zamiloval do Lucky a od ní se nehne.

 

18.10.2008

Národní výstava Brno - Energi - výborná 4, ve třídě mladých, gratulujeme. Velmi slušné umístění nejmladší feny v kruhu.

6.10.2008

Pár fotek  Zefa - Ezechiela z tréninku agility. Fotky poskytla Andrea Soldánová, děkuji.

 

28.9.2008

Návštěvu u příbuzných jsme spojili s návštěvou příbuzných - našich odchovanců. Byli jsme se podívat na Energi.

 

23.9.2008

Dnes slaví naše Arinka krásné 10. narozeniny a Draco Lusika 2. narozeniny. Arinka je plná síly, pořád chce ještě něco dělat, stále nám dává najevo, že nepatří do starého železa. Ale ten psí důchod si již zaslouží.

Od neděle hlídáme ( 14 dní )  našeho odchovance Zefa - Ezechiel Lusika. Zatím se mu nestýská a doma je úplné zlatíčko.

 

21.9.2008

Dnes nám přišla smutná zpráva, že Edward Lusika  už nedělá radost svým páníčkům. Srazilo ho auto.

13.9.2008

Mistrovství republiky ve flyballu - Mladá Boleslav, Arinka měla svoji " derniéru" a s Pendolínem obsadila 3. místo ve III. divizy, Bonnie si s Lavinou vyběhala titul více mistra republiky a Barleta s HT Sprinters 3. místo v I. divizy-

 

Dnes se činil i Cash, kdy složil zkoušku ZZO, gratulujeme.

6.9.2008

Dnes jsme vyrazili na krajskou výstavu do Rybníků. Ezechiel - tř. mladých VD4, Enigma - tř. mladých - VD2, oba mají krásné posudky, ale bohužel byli úplně nejmladší a v této třídě je to hodně znát. Coudy - tř. otevřená - VD3, Bonnie - tř. pracovní - V2 a Arina tř. veteránů - V1, VT - nejlepší veterán. U Kendy mě těší její posudek a hlavně pochvala za její nádherný pohyb. Všichni mají v posudku, že mají nádhernou strukturu srtsti - a to je Arinka po línání.

 

5.9.2008

Moc a moc blahopřejeme našim "B" éčkařům ( Bonnie, Black Rose, Barleta, Beauty a Baddy ), kterým je právě dnes 6 let. Tak hodně pohody v psím životě a plno radostných zážitků.

31.8.2008

Využili jsme krásného odpoledne a vyrazili s pánem na ryby. P.S. nic nechytil ( prý kvůli nám :-(  )

                             

24.8.2008

Arina a Bonnie včera závodily na Trmickém míčku - flyballovém turnaji. Bonnie = Lavina - 3. místo v I. divizi, Arina = Pendolíno - 5. místo ve II. divizi.

 

11.8.2008

založena nová podsekce ŠTĚŇATA v sekci novinky.

10.8.2008

Bonnie si vyběhala s Pendolínem na MR BCCCZ ve flyballu v Brně krásné 3. místo.

   

19.7.2008

Dnes byl Zef - Ezechiel Lusika na Národní výstavě v Mladé Boleslavi a přivezl si známku VN2 ve třídě dorostu. Gratulujeme.

 

18.7.2008

Fotky z tréninku flyballu, Bonďa s Arinou a malý Zef.

 

14. a 16.7.2008

Odpolední procházky

 

14.7.2008

Smutná zpráva, dnes odešel do psího nebe Motny - Armando Lusika.

 

10.7.2008

Omlouváme se všem našim odchovancům a jejich majitelům, ale plánovaný rodinný sraz se bohužel nekonná. Ve druhé části parku bude probíhat festival Romale a to by naši psiska určitě nemuseli poslouchat. Je to hrozný hluk. Budu se snažit najít jiný termín.

4.-.6.7.2008

Mistrovství Evropy ve flyballu: Arina = Pendolíno *** RR - 1. místo, DE - 1. místo ***  prostě evropští vítězové 8. divize. Bonnie = Lavina *** RR - 3. místo, DE - 3. místo *** zkrátka skvělý bronz ve 3. divizi.

Bonnie, Arina

26.6.2008

Bonnie a Enigma Lusika - vyšetření očí PRA/CEA - obě negativní.

22.6.2008

Flyballový turnaj Sladkých nadějí - Letňany: Bonnie = Lavina - 5. místo ( škoda, měli na víc, ale poslední čubinka to vzdala ), Arina = Pendolíno - 5. místo ( holt stáří je stáří ) a počasí také dělalo své. Celý den na slunci, to se holkám moc nelíbilo a mě také ne. Ale byl to dobrý trénink před ME.

21.6.2008

Klubová výstav KCHMPP - Mladá Boleslav: Ezechiel Lusika - tř. dorostu VN1, Enigma Lusika - tř. dorostu N, Bonnie  - tř. pracovní - V1, CAC, Arina - tř.veteránů - V1, nejlepší veterán. Moc děkuji Štěpánce a Veronice Vostrých za předvedení, já byla na jiné výstavě.

Gratulujeme všem našim "A" potomkům, k jejich 7. narozeninám.

15.6.2008

Dnes byl opravdu úspěšný den, Cash Lusika složil zkoušku BH, Enigma a Ezechiel Lusika získali na oblastní výstavě ve třídě dorostu VN1, Bonnie V1, vítěz třídy a Arina V1, vítěz třídy, nejlepší veterán a 3. místo o nejhezčího veterána výstavy. Všem odchovancům děkujeme za vzornou prezentaci a gratulujeme.

13.6.2008

Coudy je po operaci a bohužel už nebude mít nikdy štěňata. Jinak je v pořádku a bez komplikací.

9.6.2008

Cindy Lusika složila  zkoušku ZPOP 1 na 81 bodů a na II. mezinárodním mistrovství Polska v pasení ve farmářském stylu skončila na 6. místě. Gratulujeme.

24.5.2008

Mezinárodní výstava psů - Litoměřice

Ezechiel Lusika - VN2, Energi Lusika - VN1, Enigma Lusika - VN2, štěňátkům moc gratulujeme, na výstavu za námi přijela i Eliška - Ellis Lusika a proto vziklo i několik společných fotek. Jenže je vyfotit pohromadě, to je úkol nadlidský.

 

18.5.2008

Cach Lusika 17.5. na krajské výstavě ve Zlíně - V1, krajský vítěz, 8.5. složil zkoušku ZOP, moc gratulujeme.

14.5.2008

Dnes dorazila další potěšující zpráva - Ghent Bohemia Alké - otec vrhu A je DNA CEA normal.

5.5.2008

Dnes jsem dostala bezvadnou zprávu, Cash Lusika obdržel výsledky testů DNA/CL - NORMAL. Moc gratuluji.

3.5.2008

Arinka si dnes na mezinárodním flyballovém turnaji Eager´s Cup vyběhala s Pendolínem 1. místo. Bonďa bohužel dnes s Lavinou nenastoupila, protože se rozhodla hárat. Ale opravdu chyběla. Barleta Lusika s týmem HT Sprinters vyběhala 4. místo.

 

27.4.2008

Národní výstava psů Dresden D  - Arina - V1, CAC, nejlepší veterán.

26.4.2008

Dnes byla Enigma a Ezechiel na Pojizerské výstavě psů v Mladé Boleslavi, oba ve třídě štěňat. Enigma obdržela známku VN1 a Ezechiel díky zatím volnějšímu zkusu N1. Ale jinak krásný posudek i krásné předvedení. Nejvíce se jim však líbila zastávka na oběd v roubence v Jestřebí. Prckům gratuluji k úspěchu.

 

23.4.2008

Rošťárny našich borderek ve školce pro štěňátka. Vím že už jsou velký, ale oni doprovázejí jak paničku tak své potomky. A při volnu to stojí za to.

 

22.4.2008

Krátká, ale rošťácká a neposedná návštěva Enigmi u nás doma. Teda Éčka, jestli jste všichni takhle neposední, tak to si s vámi páníčci užívají. Ale holt jste borderky.

 

20.4.2008

půjčený kamarád na hlídání Tootsie

 

19.4.2008

Draco byl na  závodech agility v Mladé Boleslavi = agility - 5.místo, jumping - 6.místo. Na začátečníka dobré. Gratulujeme.

18.4.2008

Bonnie se opět dostává do své formy před porodem. Na dnešním tréninku flyballu zaběhla několikrát své obvyklé rychlé běhy = na 35 cm překážkách 4,4 s. Je to prostě šikulka a tenisákové " trdlo ".

5.4.2008

Dnes jse měli na cvičišti brigádu a přijel i Monty = Armando. Zde pár společných fotek s Kendy a Bonnií.

 

3.4.2008

Přejeme všem našim Céčkařům - Cashovi, Cloe, Coudy, Cindy a Contes, vše nejlepší k jejich třetím narozeninám.

29.3.2008

Dnes byl Zefík poprvé na výstavě společně s babičkou Arinou a oba dva měli úspěch. Zefík - Ezechiel Lusika - ve třídě štěňat obdržel známku VN1 a medaili ( z čehož měla panička ohromnou radost ) a Arina - V1 nejlepší veterán. Ta si odvezla krásný pohár. Zefík se v kruhu pohyboval jako malý profesionál, ale venku to bylo lepší. Tam mohl řádit s jinýma. Taky odpoledne v autě padl a spal až domů. Předvedení v kruhu máme na videu, tak jen pár fotek z lítačky venku.

  

22.3.2008

 plakat_ME_flyball.pdf (1928 KB)  zde si můžete prohlédnout plakát na ME ve flyballu, které se konná 4.-6.7.2008 v Mladé Boleslavi. Fena na plakátu je Barleta Lusika. Všichni jste srdečně zváni, udělejte si výlet do Mladé Boleslavi a přijeďte fandit našim fenám,  odchovancům i taťkovi vrhu E.

9.3.2008

I pro Edyho dnes nastal den D a on se rozjel do nového domova, přejeme mu hodné páníčky a plno krásných psích zážitků a radostí.

 

4.3.2008

Po ošklivém víkendu konečně trošku sluníčka a čas na delší procházku a hlavně pranice s mamkou Bonnii.

 

3.3.2008

Právě jsme se doma rozloučili se Zefíkem - Ezechiel, který odjel se svojí paničkou do nového domova. Máme štěstí, budeme ho mít stále na očích, ale i tak mu přejeme hodně krásných chvil a plno psích zážitků.

 

24.2.2008

Dnes jsme s celou smečkou vyrazili za ovečkama. Ty se s námi ale nechtěli moc bavit, hafani si museli vystačit s kozama. Snad budou příště komunikativnější. Kendy se konečně vyřádila, Edy se zamiloval do malé australanky a ostatní si užívali nádherné odpoledne. S ovcema se mi povedlo pouze video, byly dost daleko na focení.

   

17.2.2008

z nedělní procházky.....

                        

13.2.2008

Stále jsou ještě na prodej dva báječní psi - Edward a Ezechiel. Zatím se snaží spolu vymýšlet samé hlouposti, ale pomalu začínají chápat i přivolání. Jsou velice temperamentní, nebojí se cizích lidí, milují procházky a průzkum terénu. Pořád je co objevovat.

 

10.2.2008

V krásně slunečném nedělním odpoledni se na nás přijela podívat Enigma se svou paničkou, je to báječná fenka, velice šikovná, naučila se již plno věcí. Zde pár fotek z procházky s babičkou Arinkou.

 

9.2.2008

Dnes nám odjela poslední fenka Eliška do Nymburka. Určitě se bude mít moc fajn, panička se na ní už dlouho těšila. Sice jsme ji nestačili po včerejšku vyčistit kožíšek, ale radost byla veliká. Hodně štěstí Eliško.

 

8.2.2008

Než nám Eliška odjede, vzala jsem ji s mamkou na trénink. Po tréninku jsme udělali společné foto s taťkou ( proto jsme tak špinavý) .

Ellie, Bonnie, Elton Ellie, Bonnie, Elton Ellie, Bonnie, Elton

5.2.2008

sobotní halové závody agility v Českých Budějovicích - Black Rose = LA2 = 6.místo, gratulujeme !!!!

3.2.2008

Když borderka nemá náladu na focení .....  ( foto dědy Cida )

Cid

3.2.2008

Dnes nám odjela poslední volná princezna Elisabeth. Bude bydlet s prima rodinou na farmě u koní, přejeme jí hodně krásných zážitků s nádhernými zvířaty jako jsou koně a ať jsou lidi na ní hodní.

 

A tihle rošťáci jsou pořáde jěště volní.

 

29.1.2008

Edy, Zef i Bety jsou stále ještě volní a čekají na nové páníčky.

dnes bylo konečně bez deště a tak jsme si vyrazili na pidi procházku

Eliška a Edy Bety Bety Bety a Eliška Bety a Eliška Bety,Edy a Eliška

28.1.2008

V tento velice co se počasí týče ošklivý den, nás opustila další psí princezna, tentokráte Enigma. I jí přejeme hodně krásných psích zážitků a moc hodné páníčky.

 

24.1.2008

Dnes nám odcestovala první fenka Energi do Ledče, tak jí přejeme hodně štěstí, prima páníky a plno psích úspěchů.

 

19.1.2008

Mrňouskové jsou otetovaný, očkovaný a odčervený a můžou jít do světa. Dnes jsme je i umístili s mamkou a tetou do kotce.

společné foto Eny a Bethy Gee a Edy Bethy a Eliška

15.1.2008

dnes nám z plemenné knihy dorazila přidělená tetovací čísla. Takže ve čtvrtek to prcky čeká. No a o víkendu už můžou jít štěňátka do nových domovů. Tak neváhejte, ještě jsou některá volná.

Bety Ezi Edy

13.1.2008

I když dnes nebylo zrovna nejhezčí počasí, vzali jsme mrňata opět ven na zahradu. Tentokráte i s kamerou a foťákem. Bylo jim tam opravdu moc dobře, dalo nám práci je pochytat a vzít zpět domů.

Ezi Eliška Ezi Edy Eny Gee

9.1.2008

dnes jsme mrňata vzali k rodičům poprvé ven, aby také viděli, jak vypadá sníh. Bohužel jsem si zapoměla foťák, takže nemám žádnou dokumentaci z jejich první návštěvy venku. Chvilku koukali, ale pak se rozutekli po okolí. Po deseti minutách zase mazali zpátky do domu, aby moc nenastydli. Koncem příští týdne budeme očkovat a tetovat a prckové budou připravena pro nové páníky. Pokud máte zájem o fenku či pejska, neváhejte, ještě jsou dva volní.

5.1.2008

do sekce aktuální vrh přibylo několik nových fotek malých chlupáčů.

1.1.2008

Tak vás vítáme v novém roce a přejeme všem našim odchovancům,ale i jejich páníčkům skvělý rok a mnoho sportovních, výstavních i jiných úspěchů.

aktualizováno: 14.04.2024 13:54:08