26.12.2009

PF od našich odchovanců......   všem moc děkujeme .......

         

....napadal nám sníh a broučkové si ho moc užívají ......Fleck a Falco

       

za fotky děkuji Andree a Martě

7.12.2009

Malé shrnutí: Fanny - Gee - běhá agility a i přes svůj poměrně mladinký věk, má dobré výsledky, V srpnu se zůčastnila dvou závodu v kategorii baby a 2x 1. místo, v listopadu v kategorii začátečníků 1. místo agility, 1. místo jumping, celkově 1. místo. Gratulujeme.

   

 pár fotek Gee http://canis-sport.rajce.net/Fotky_Ge

6.12.2009

Klubové závody agility - Zef - 3. místo, gratulujeme.

5.12.2009

Dnes jsme s Bonnií a Gasprem vyrazili na Barborkowu wystavu v Nowe Rude v Polsku. Borderek přihlášeno poměrně málo, hojná učast českých zástupců. Gasper ve třídě dorostu VN2 a Bonnie ve třídě pracovní BD1.

29.11.2009

Dnešní den slaví své druhé narozeniny vrh "E", takže Zefovi, Enigmě, Energi, Elišce i Elisabeth moc gratulujeme a přejeme hodně krásných psích radosti.

21.11.2009

Dnes byl pro naše odchovance úspěšný den, Enďa ( Enigma ) a Zef ( Ezechiel ) úspěšně složili zkoušku ZOP a Feebee zkoušku ZZO. Všem chlupáčům gratulujeme.

11.11.2009

Dnes nám dorazilo několik fotek Falca z Polska. Jak je vidět, Falco je velice aktivní pes, věnuje se fresbee a sportovnímu výcviku. Jak mi Marta prozradila, chystají se i na výstavu. Budeme držet pacičky.

   

  

7.11.2009

Mezinárodní výstava Praha - Gasper má za sebou svoji výstavní premiéru, ve třídě štěňat dostal známku VN s velmi krásným posudkem, pořadí se prý v této třídě nezadává :-(, Ve třídě mladých se poprvé předvedl Fleck, který dostal známku V ( 6 v pořadí ). V té konkurenci ( 12 psů ) krásné, gratulujeme. Také se za námi přijela podívat Fany ( Geere ) a panička od Freny, ale bohužel sama. Také jsme se zde sešli s kamarádkou Ivetou a  Rickym ze Zlína. Konečně jsme se po tak dlouhé době viděli.

1.11.2009

Rodinka dnes ve školce - opět se sešla prima parta ústecko-teplických borderek...........  Na fotkách je Bonnie, Zef, Enigma, Gasper a spol.

     

31.10.2009

Enigma dnes splnila podmínky chovnosti - na bonitaci ve Slaném byla uchovněna. Gratulujeme.

22.10.2009

První fotky štěňátek v novém domově: Geronimo - je vidět, že se má báječně

    

Gwendolyn Gia - šťastná to fena ......

  

a také přišlo pár fotek od Feebee, která si užívala dovolenou u moře.....

   

18.10.2009

Cindy vyhrála soutěž IHT  1 v pasení v Podkosti. A 3.-4.10.obsadila v IHT 1 - 6. místo - Vysoký Újezd. Agátě i Limce gratulujeme. Jen pro zajímavost, Agáta Limě ( Cindy ) pořídila  ovečky domů, protože jí to moc baví.

11.10.2009

Poslední flyballový turnaj letošní sezóny - Rychlejší než vítr - Mělník - Bonďa se Zefem a samozřejmě s Lavinou zaběhli skvělý čas 17,88 s a obsadili krásné 2. místo v turnaji. Přijela se za námi podívat Eliška - Ellis a také mi přišla prima sms, že Energi splnila zkoušku ZZO. Moc gratulujeme a přejeme hodně dalších úspěšných zkoušek. A začátkem října složil Cash zkoušku OB-Z, i jemu moc gratulujeme.

25.9.2009

Všechna štěňátka jsou již ve svých nových domovech. Přejeme jim hodně krásných psích zážitků, hodné páníky a plné misky dobrot.

poslední foto před odjezdem

      

23.9.2009

Dnes slaví Arinka své 11. narozeniny. Přejeme ji hodně šťastných dní po našem boku a plno bláznivých psích zážitků. Tento den také oslavil své 3. narozeniny Draco Lusika, i jemu přejeme všechno nej, nej....

12.9.2009

Fleck a Freny byli na krajské výstvě v Liberci a oba shodně dostali známku VN2. Z Freny se stala krásná psí slečna. Oběma prckům gratulujeme.

6.9.2009

Mistrovství republiky ve flyballu - Mladá Boleslav - Bonnie a Zef spolu s Lavinou se stali MISTŘI REPUBLIKY !!!!!

5.9.2009

Dnes slaví svůj velký den, již 7 v pořadí, naši odchovanci z vrhu B a tudíš i naše Bonninka. Všem přejeme hodně zdraví a plno pohybu a krásných dní se svými páníčky. Bondě, přeju ti hodně štěstí i při zítřejším turnaji na mistrovství republiky ve flyballu.

24.8.2009

Tak to jsem já, Gasper, nový člen smečky. Dnes jsem byl s mladší paničkou Luckou, babčou Arinkou a kamarádem na hlídání Gogem u vody. To bylo žůžo, moc se mi to líbilo. Asi jednou budu kachna.

      

další fotky zde

22.-.23.8.2009

Flyballový turnaj HAPPY MÍČEK Litoměřice: Bonnie a Zef spolu s Lavinou obsadili 2. místo v I. divizi.

A jedna horká novinka: včera k nám do smečky přišel nový medvídek - hnědý bordeří pejsek Gasper - Artusch od Appaloosek ( Crazy Brown Gasko prim x Arushka Plume Hardy Horde ). Více o něm již brzy.

18.8.2009

Smutná zpráva - dnes v noci nás navždy opustila naše Kendy - Coudy Lusika. Při silné vichřici a velké bouřce se lekla a její krátký život ukončil vlak. Kendy, nikdy na tebe nezapomeneme.

15.-16.8.2009

Flyballový turnaj Vídeň - Rakousko: Bonnie spolu se Zefem a Lavinou vyhráli turnaj ve Wientale.

3.8.2009

první fotky štěňátek

     

2.8.2009

Otevřené mistrovství BCCCZ ve flyballu Brno: Bonnie a Zef s Lavinou obsadili krásné 2. místo.

1.8.2009

Klubová výstava BCCCZ Brno: Fleck a Feebee - N, oba třída dorostu. Posuzoval anglický rozhodčí, který oběma napsal velmi hezké posudky. V tom strašném parnu došlo i na procházku a hlavně koupání. Na fotkách je i Elton ( vrh E ), který s námi jel na závody.

                

1.8.2009

Dnes ráno jsme se konečně dočkali a Aine  porodila 6 zdravých štěňátek! Jsou to  4 fenky (3 černobílé, 1 bluemerle) a 2 pejsci(1 černobílý a 1 bluemerle).

A v sekci "Školka pro štěňátka" přibyl nový plakátek, který si můžete i stáhnout a umístit na své stránky. 

21.7.2009

Jen pro zajímavost, Arinka už nosí aporty, snaží se zase válet ve všem voňavým a sežrat vše na co přijde. Takže po psychické stránce je v pohodě. Jizvy na bříšku jsou ošklivé (alespoň z mého pohledu), ale dobře se hojí, v úterý jí čeká vyndání stehů a pak už začne nový život. Aine si užívá posledních dní s mimčama v bříšku, příští týden by se již měli prckové narodit.

16.7.2009

Arinka si dnes prodělala trošku delší operaci, než jsme původně plánovali. Byla na kastraci, kvůli svým problémům, ale do toho se ještě objevily nádory na mléčné žláze a k tomu všemu kýla. Zatím je v pořádku, dostala injekce proti bolestem, tak doufáme, že to tak i zůstane. Má na sobě krásné " tričko " a je v něm jako laň. Fakt nevím, kde při vážení před operací vzala 22,7 kg. Holt je to pořádná fena, která celý život běhala - prý má vymakaný svaly :-)

A fotky z psího festivalu 12.7. aneb když si synáček myslí, že přepere mamču ....... Bonnie a Fleck

      

16.7.2009

Pro všechny zájemce, Aine  L. je nakrytá, předpokládaný termín porodu je 29 července.

28.6.2009

Dnes se v Letňanech konal turnaj sladkých nadějí - závody ve flyballu. Bonďa se ho bohužel díky hárání nemohla zůčastnit a tak ji v Lavině zastoupil Darth ( Draco L. ) a spolu se Zefem ( Ezechiel L. ) vyběhali s lavinou 2. místo. Oběma klukům moc gratulujeme. Dartika to byl první turnaj a zvládl ho na jedničku. Turnaje se zúčastnila i Barleta , která si vyběhala se svým družstvem 1. místo a Enigma, která běhala jako začátečník ve dvojicích  a skončila na 4. místě.

21.6.2009

Krajská výstava psů Trmice: Fleck - třída štěňat - VN1, Frenny - VN2 a Frixie - VN1 - ve třídě štěňat, Enigma - VD - mezitřída, Ezechiel - V2 - mezitřída. Arinka a Boninka se bohužel nezúčastnily, protože obě hárají. Mlaďochům děkujeme za krásné předvedení.

       

více foto zde od Andrei

20.6.2009

Klubová výstava KCHMPP Mladá Boleslav: Fleck - třída štěňat - VN2, Enigma - třída střední - V1 CAC, oběma moc gratulujeme.

   

více foto zde od Andrei

19.6.2009

Fleckůva první návštěva flyballu - mohl si to i vyzkoušet. Třeba jednou bude stejně praštěný jako jeho maminka.

    

8.6.2009

V sobotu a neděli jsme byli s Bonnii a Zefem ( Ezechiel ) na dvoudenním turnaji ve flyballu v německém Weidenu. I při nepříznivém počasí si vyběhali s Lavinou vítěze turnaje.

 

1.6.2009

Dnes jsme nakryli Aine Lusika s Gogem (Detania Victory ). Předpokládané narození štěňátek je konec července, odběr v druhé polovině září. U štěňátek očekáváme kromě blue merle zbarvení i modrou.

24.5.2009

Nové fotky: Enigma při tréninku agility

    

23.5.2009

Mezinárodní výstava psů v Litoměřicích: Fleck For Fun - tř. štěňat - VN1, Feebee - tř. štěňat - VN1, Energi - tř. mladých - V1 ( titul CACJ ji pan rozhodčí nezadal, prý má světlé oko :-(  ). Jinak všichni tři obdrželi velice krásné posudky, zárověň děkuji Míše Úlovcové za předvedení Feebee ( zrovna jsem byla v jiném kruhu s Merlinem - V2 res. CAC. australský ovčák ).

Fleck: 4 měsíční pes, správný formát, výrazná samčí hlava, na své stáří velmi dobře anatomicky stavěný, se správným úhlením i pohybem

      

foto: Andrea Soldánová

18.5.2009

Vyšetření očí na PRA CEA - MVDr. Beránek - čtvrtek 28.5.2009 od 18:00 hodin v areálu kynologického klubu Trmice. Kdo má zájem, dejte mi vědět.

9.-10.5.2009

Mezinárodní turnaj ve flyballu - Eager´s Cup, poprvé se na turnaji předvedl i Zef ( Ezechiel ) společně s mamkou Bonnii a taťkou Eltonem ve společném družstvu Lavina. Lavině turnaj opravdu vyšel a i přes nepatrné chybičky ho celý vyhrála. Turnaje se zúčastnila i Barleta za Plzeňské družstvo Pilsen F.A.S.T., kteří skončili na 3. místě ve II. divizi.

    

8.5.2009

Klubová výstavy KCHMPP  v Mladé Boleslavi: Arina - tř. veteránů - V2, Gogo ( vrh F ) - tř. pracovní - V1, CAC. Na výstavu se přijela podívat Fany, moc krásná a velice temperamentní psí holčička. Foto ( děkuji Jenifer ) - Fany Lusika a Detania Victory.

 

2.5.2009

Mezinárodní výstava Praha - Energi tř. mladých - V2, velice dobře obsazená třída. Na výstavu se přijel podívat i Fleck, který se tam sešel s taťkou Gogem ( tř. pracovní V1, CAC ).  Přihlásili jsme i Merlina (austrl. ovčák ), kdy ve tř. otevřené získal V3.

      

25.4.2009

Dnes jsme vyrazily s Arinkou a Vlaďka s Gogem ( Detania Victory - vrh F ) na mezinárodní výstavu do Opole ( Polsko ). Jaké bylo překvapení, když jsem si v katalogu přečetla, že ve třídě pracovních je přihlášená i Cindy Lusika. Prima setkání s Agátou a Cindy. Výstava byla pěkná, dobře organizovaná, krásné slunečné počasí a hlavně kruhy venku na trávě. Gogo ve třídě pracovní - V1, CWC, Cindy Lusika třída pracovní - V1, CWC  a Arina V1, nejlepší veterán.

   

24.4.2009

Dnes dorazily průkazy původu pro štěňátka F. Některým je předám osobně, ostatním je zašlu doporučeně poštou.

23.4.2009

Dnes dorazilo pár fotek Frenny, prý se má moc dobře a vede spokojený psí život.

    

18.4.2009

Chlumecký lvíček - agility závody a malé rodinné setkání. Draco byl závodit ( agility - 11. místo, zkouška a jumping - disk ) a prťata F ( Frixie, Feebee a Fleck ) mu byli držet pacičky. Ale jak je vidět, moc tomu nedali, protože neměli čas....

              

za fotky děkujeme Andree ( Fleck )

15.4.2009

Velikonoční prázdniny na Šumavě v Zadově. Počasí nám přálo, parta byla úžasná, chlupatý holky byly moc spokojené.

       

3.4.2009

Dnes jsou tomu právě 4 roky, co se na svět prodral vrh čtyř fenek a jednoho psího rošťáka a všichni začínají na písmenko C. Proto jim všem přejeme hodně hodně zdravíčka, hodné lidičky kolem sebe, spoustu dobrůtek a šťastný psí život. Zvlášťní gratulace patří naší Kendynce, za to, jakou milou společnicí je pro našeho tátu. Ať ti to dlouho vydrží :-)

21.3.2009

možná první jarní den ..... a na mamču při tréninku se přijela podívat Feebee

      

16.3.2009

v nových domovech .....

 Fleck   

Frixie     

Feebee      

14.3.2009

Ve čtvrtek opustily náš domov Frixie a Feebee, v pátek odjeli Fany, Frenny a Fleck a dnes se dočkal i Falco. Podle zpráv dorazili do svých nových domovů všichni v pořádku, doma se mají čile k světu a začínají ukazovat svým novým páníčkům, co je borderka zač. Přejeme jim hodně štěstí, zdraví a plnou misku, hodně zábavy a zajímavých věcí na zkoumání.

9.3.2009

zítra bublinky čeká velký den, dostanou od paní doktorky žihadýlka. To proto, aby byli zdraví a identifikovaný čipem. Již všechna štěňátka jsou zadaná a ve čtvrtek, v pátek a v sobotu se rozjedou do svých nových domovů.

24.2.2009

Prckové už půjdou za pár dní do nových domovů, ale Falco stále ještě na svého budoucího pána čeká. Určitě bude dobrým společníkem jak sportovně založeným lidem, tak i třeba na canisterapii.

PS: i Falco již našel své nové páníky.

       

18.2.2009

Náš odchovanec Cash se stal dvojnásobným tatínkem, kdy mu dvě nevěsty porodily 9 a 8 štěňátek. Pyšnému taťkovi gratulujeme.

4.2.2009

přidány nové fotky štěňátek - sekce aktuální vrh.

18.1.2009

Ahoj, už jsme na světě. Je nás 7, 3 psi a 4 feny. Jeden pejsek a fenka jsou černobílý a ostatní jsme blue merle po taťkovi. Více o nás se dozvíte v sekci štěňata - aktuální vrh.

  

3.1.2009

Tak už se nám to krátí, Bonďa funí jak lokomotiva, přibrala 6 kg. 7.1. byla opět na sonu a paní doktorka viděla 8 mrňousků. Všem bili srdíčka a prý jsou v pořádku. No, snad se moc nespletla. V pátek 16.1. je první termín porodu, takže jakmile prckové spatří světlo světa, ihned to bude na stránkách. Držte nám palečky.

4.1.2009

Novoroční procházka s hafíkama, přišli štěňátka ze školky a Zefík. Byla to krásná procházka zasněženou krajinou přes Větruši k Vaňovským vodopádům. Další velkou procházku plánujeme na velikonoce - rozhledna Varhošť.

        

výběr: ... jak si procházku užívaly naše holky...

.   

více foto: http://www.andrea.soldan.cz/4_1_09_NovorocniProchazka/thumb.html

3.1.2009

Dnes jsme měli první trénink flyballu, ale Bonďa se už nezúčastnila. Taky doma pěkně brečela.

Odpoledne při cestě domů se zastavil Dártík - Draco se svými páníčnky. Musel se nám zase ukázat jak vyrostl. Byli jsme na společné procházce, ale bohužel nám došla baterie ve foťáku a tak nemáme žádnou fotku. Sand někdy příště.

aktualizováno: 29.02.2024 19:54:00